Vognmand med over 40 års erfaring

Tage E. Nie​lsen A/S er et vognmandsfirma i Herning, som har sit fundament i mange års erfaring med veludført vognmandskørsel.

Vognmandsforretning siden 1990

Virksomheden er oprindeligt etableret af vognmand Tage E. Nielsen tilbage i 1990. Virksomheden har altid beskæftiget sig med transport af særgods på blandt andet blokvogne til konkurrencedygtige priser.

Virksomhedens grundlægger, Tage E. Nielsen, har dog erfaring, som strækker sig hele vejen tilbage til 1976. Blandt andet på grund af den omfattende erfaring, den skarpe fokus på overholdelse af aftaler samt opfyldelse af kundernes ønsker, er virksomheden vokset støt. I dag beskæftiger Tage E. Nielsen A/S 14 medarbejdere.

Fokus på veludført arbejde

Hos Tage E. Nielsen A/S har fokus altid været på opfyldelse af kundens behov og ønsker. Vi forstår vigtigheden af, at vores vognmand leverer til tiden. Det har gennem tiden betydet masser af tilfredse kunder, som bliver ved med at vende tilbage til os, når de har behov for forskellige former for kørsel.

Kontakt os hvis du skal bruge en dygtig vognmand

Skal du bruge en dygtig vognmand, kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du en pris på din opgave? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud, når vi ved lidt mere om opgaven.

Ring til os på telefon 97 12 63 05 eller skriv til vores e-mail mail@tage-e-nielsen.dk.​​

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma info

Tage E. Nielsen A/S

Agerlandsvej 6

7400 Herning

Tlf.: 97 12 63 05​

​Mail: mail@tage-e-nielsen.dk

KRANARBEJDE

Kontakt Bo Nielsen

Vedrørende kranarbejde

Telefon: 40 40 18 90

kontakt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt